Lombok del 1

Häromdagen kom vi till Lombok. Vi hade bokat in oss på ett lugnt hotell mitt ute i ingenstans, det finns en liten by på promenadavstånd med några restauranger men inte så mycket annat. Byn är en liten fiskeby med jättemånga små båtar längs hela stranden. Den stranden som ligger närmast är alltså inte direkt en badstrand men såna finns det gott om lite längre bort. 


(null)


(null)



Det är väldigt vackert här, hotellet serverar bara vegetarisk mat och har flera yogaklasser varje dag att delta på. Vi bor i en liten bungalow med halmtak som knastrar när det regnar och med en mjuk, skimrande och skir sänghimmel. Badrummet är på baksidan utomhus, så häromkvällen tog jag en dusch under månens sken.


(null)



Vi har mest tagit det lugnt sen vi kom hit, äter god mat och tagit promenader och än så länge varit med på ett yogapass. Det har varit sol och fint väder men idag kom en störtskur när vi satt och läste vid poolen, men det var ingenting för två härdade svenskar, så vi satt kvar under parasollet i skydd från regnet. 


(null)


(null)



Här stannar vi ungefär en vecka, vi planerar att göra utflykter, testa god mat och eventuellt hyra moppe beroende på vart utflykterna bär av. Och så klart vara med på fler yogaklasser (får se hur många fler Arvid går på). Arvid övar också på sina slacklineskills, jag har provat men är alldeles för skakig. Så vi delar väl kanske upp oss så han kör det medan jag går på yoga.


(null)


(null)



Det är ett mysigt och lugnt ställe med många trevliga människor, vissa verkar stanna här under ganska låga perioder medan andra kommer och går som vi. 



(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0